reklama

Styczeń 2015

U mnie w Diagnostyce dostaje się numerek na rachunku i wyświetla się na ekranie ;) Raczej kolejek nie ma, raptem kilka osób, nie wiem jak w głównym.

reklama
Ja ostatnio byłam ok 10 min(kolejka, pobranie)w diagnostyce w Krk-dostałam taki numerek o którym pisze Megami, szybciutko poszło a osób troszkę w kolejce było.

U mnie w Diagnostyce nie ma kolejek. Przynajmniej jeszcze nie trafiłam, a chodzę często;) No oczywiście zdarzy się jedna, raz na ruski rok dwie osoby przed i to wszystko;)

Poza tym ok. południa napisałam tu posta, a nie ma go! Skandal

Ja już po HIVie i HCV - o masakra. Po wyniki idę z mężem :confused: Biuro MONARU chyba w najbardziej obskurnej kamienicy, normalnie z duszą na ramieniu tam wchodziłam :baffled:

A na wywiadzie to myślałam, że się posikam ze śmiechu, facet pyta o ostatni seks bez zabezpieczenia, no to mówię, ze wczoraj, bo w ciąży jestem to już mi "wolno", jakoś w ogóle mi do głowy nie przyszło, ze to może być przeszkodą w badaniu, na szczęście tylko zalecił powtórzenie badania za 12 tygodni :-p

I łapa mnie boli, na dodatek prawa, jutro muszę uprzedzić, żeby pobierali z lewej i będę kaleką :-D

Cześć mamusie matko jak wy szybko piszecie , ja dziś takiego stres przeżyłam ale muszę się pochwalić że wszystko jest ok. Otóż dziś były wyniki i okazało się że moja córa dostała się do najlepszego liceum o profilu medycznym będę miała w domu Panią Doktor , ależ jestem dumna z niej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry