reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Doggi też lubię mięcho,ale ja zwykle w sobotę,nie gotuje lub robie coś lajtowego,jajecznice,frytki,kotlety sojowe z surówką,zamawiamy knysze itp.,muszę jeden dzień odpocząć od garów,więc u mnie w sobotę,byś się nie najadła :-p a zielone uwielbiam,jak królik

Ostatnia edycja:
reklama
To u mnie na odwrót jest, e sob i niedziele wyzerka a w tyg na szybko coś dla mnie tylko robie no chyba ze T ma wolne a tak jak jestem sama to nie bardzo się spina w gotowaniu ola w przedszkolu je, T w pracy a ja sobie coś ciułam na raz raz ;)

A na wieczór mam dziś pringels paprykowe :) nie mogę się doczekać ;)

Witam nowe mamusie :-)

Ja na obiad mam wczorajszego chinczyka, a na kolacje hamburgery własnej roboty mniam :)
Za to jutro planuje zrobić zupe krem z czosnku.
A no i naszło mnie straaaasznie na paste jajeczna do kanapek.
Jajka już czekają i zaraz biorę sie do roboty.

witajcie kochane ależ sie rozpisałyście tyle czytania że o cho cho jak samopoczucie bo u mnie dziś spokojny dzionek choć słoneczka brakuje

agus123 u nas leje od rana :/ i nic tylko bym spała

Czy wam też tak zimno? Ja mam normalnie dreszcze, cały czas się trzęsę a dodam że na sweter ubrałam puchową kamizelkę i nic mię daje :/

Ja na szczęście już dobrze się czuję ale na początku tygodnia miałam prawie 39 stopni gorączki więc wiem co to dreszcze polecam przegotowaną wodę z sokiem z cytryny i z cukrem obniża temperature

reklama
Ale ja nie mam gorączki i nie czuje żebym miała, jest mi po prostu paskudnie zimno, chyba gaz uruchomie zaraz!

Do góry