Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nulini no jak to tylko brak snu to wiele nie poradzi, ale takie osłabienia to ja bym sprawdziła bo może da się temu zaradzić ;-) morfo, tarczyca, jak ok to trzeba jakoś żyć meliske i kawe zapijając
Dziewczyny ja tez Was rozumie, też parę razy się zdążyło, ze młoda w.nocy się obudziła, zjadła, kupsko i przez 2.h gadała i ryja mi wykręcała czy włosy szarpała a potem człowiek ma cały zrabany dzień i na wszystkich warczy i ma zły humor. Mi się marzy aby juz skończyła rok i zacząła sama chodzić, przesypiac noce i miała wszystkie żeb:: p
Megami czy mogę zapytać w której dzielnicy mieszkasz i jak co się kryje pod literkami przy imionach Twoich córek?
Emilchen a czemu tak mało obiadku je Twój synek? No i kiedy chodzi spać? Jak czytasz mi po ponad miesiącu udało się zejść z północy na 20 i może niepotrzebnie bo mam zaduzo czasu i siły na inne rzeczy a teraz zastanawiam się czy nie jestem w kolejnej ciąży ......haha...:|