Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tutti - ja tam cie całkowicie rozumiem, mnie to aż brzuch rozbolał jak siedziałam w poczekalni czekałam na swoją kolej .. ehh ale będzie dobrze
Martha - strasznie mi przykro mam nadzieję ze szybko zajrzysz do nas z dobrymi wiesciami .. czekam i trzymam kciuki, ściskam mocno :*
a mi się zapowiada caaałe dwa tygodnie urlopu :d za dwa miesiace hahaha nie wiem czy się śmiać czy płakac chcielismy troszke wczesniej nad te jeziora jechac, bo ale bedzie trzeba przesunąc pobyt
Martaha - wpadaj do nas z informacjami nie koniecznie ciążowymi, ale jak sie cos dowiesz jesCze o swojej diagnostyce itp to napisz koniecznie jak tam u ciebie
już przesądzone. Beta spada więc nie ma złudzeń. Może glupio to zabrzmi ale z wszystkich mozliwych wariantów straty wolę ten bo zaraz można zacząć dalej działać.
Trzymajcie kciuki o 18.15 mam wizytę. A wcześniej integrację w przedszkolu, więc wesoło dzisiaj
Nie gadam z Wami Takie łądne jedzonko pokazujecie, a mnie ciągle głód zjada.
A u Was widze zawirowania, wymioty i migreny Wszystkim niech dolegliwości miną! Dobra lecę. Mam nadzieję, że ciąża jednak rośnie i nie skończy się to źle.