paulinas8
Fanka BB :)
No wlasnie mam to samo wiec tez stawiam na piankeJa nie kupuje ale to dlatego ze tak jak powiedziałam mam schize na punkcie robali.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie mam to samo wiec tez stawiam na piankeJa nie kupuje ale to dlatego ze tak jak powiedziałam mam schize na punkcie robali.
Ta strona jest swietna i zapisałam sobie jak nie dostaniemy łóżeczka to tutaj kupimy cały zestaw , ciekawe są i ceny dobreWitam serdecznie,
Producent materacy robi je Nam tylko piankowe.
Są po 40zł. Myślę, że można znaleźć wkładkę z gryki na przykład lub kokosa w podobnym wymiarze i dać powyżej.
Cena całego wyposażenia to około 140zł tam jest już kołderka, poszewki, ochraniacze, materac.
Lepiej zamawiać tutaj łóżeczka i meble dla dzieci lub mailowo to wychodzi taniej wysyłka niż allegro.
Myślicie ze to dobra opcja ???
No właśnie leje, a ja kaloszy nie mam. Jedyne buty wysokie to trampki. Chyba na zakupy po wypłacie muszę skoczyć
Vivienne- jasne, że takie rozwiązanie fajne. Lepsze niż gnieździć się jak my na 140 cm w trójkę, bo Młoda od jakiś 1,5 roku u siebie w łóżku to moża z 20% nocy spędziłaAle u nas do ściany z każdej strony max 40 cm, a będzie jeszcze mniej, nic się tu nie wciśnie
![]()