Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć mój to się rusza dużo ale ja nie patrzę kiedy czy co bo raczej ciężko mówić tu o tych samych porach bo to przecież nie aplikacja która udziela się w określonym czasie
Dziewczyny, a ja dzis wpadlam w mega panike. Rano wstalam i wszystko ok, pozniej suszylam wlosy i nagle zlapal mnie taki bardzo silny bol po lewej stronie prawie w pachwinie. Ja jestem dosyc wytrzymala na bol ale ten byl taki, ze mi sie ciemno przed oczami zrobilo i musialam sie polozyc. Po minucie gdzies przeszlo i teraz juz nie boli, ale strasznie sie denerwuje. Leze i patrze czy kopie. Nie wiem co to moglo byc, miala ktoras tak?
Hej laski, kurde przy Was mam wrażenie że jestem wyrodną matką bo jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na ruchy czy inne rzeczy, gdyby nie rosnący brzuch to w ogóle bym nie pomyślała że jestem w ciąży
Dzień dobry
No to zeschizowałyście mnie z tymi ruchamiNie wymagam od mojej córki wiele, bo wiem, że na tym etapie śpi przez 90% swojego życia. No ale oczywiście położyłam się zmęczona spać i nie mogłam zasnąć, bo włączyły się myśli dlaczego ona się nie rusza, może przeholowałam dzisiaj? No to w nocy dała matce popalić, tak się wierciła, że spać nie można
![]()