reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A mi w tym też się nie zgadza. I jak patrzę na skończone lata i na rocznikowe to we wszystkich wychodzi mi dziewczynka. A mam syna. I też na 3 usg u 3 lekarzy bardzo wyraźnie pokazał klejnoty! ;-)

Marcepanek znalazłam używany w świetnym stanie Quinny Speedi za 550 zł, jutro mąż jedzie obejrzeć.

Dzisiaj Olo obkupiony, ja też, niestety Pepco zawiodło pod względem rozmiaru 56 więc zostaje mi Tesco lub Allegro. Ewentualnie Wy :P
Mam bekę bo w Pepco mieszczę się w rozmiar XL/L a tyłek,biodra, piersi rozmiar słoniowy :P

Martusia a widziałaś te kombinezony szare w gwiazdki w pepco? :D no myślałam ze tam zjadę :D gdyby nie to ze te moje maja już tyle polarowych to bym kupila na bank :D

A dla mamuś tez coś fajnego było?? Bo noe przeglądałam tylko skarpety zwinelam

Martusia a widziałaś te kombinezony szare w gwiazdki w pepco? :D no myślałam ze tam zjadę :D gdyby nie to ze te moje maja już tyle polarowych to bym kupila na bank :D

A dla mamuś tez coś fajnego było?? Bo noe przeglądałam tylko skarpety zwinelam

Były i te z polaru W gwiazdki i typowo zimowe ale nie patrzyłam na rozmiar. Z rzeczy dla mamy to kupiłam leginsy w róże i taka dłuższa bluzkę z suwakiem :) ale to już wiesz mocno przebrane i ostatnie sztuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry