Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie są normy w lab podane? U mnie po 2h do 140 i taki chyba w większości jest, więc byłoby ok. A po godzinie to nie wiem bo ja tylko po 2 robiłam...A ja po glukozie i nie jestem zadowolona, na czczo w normie, po godzinie 200 i ostatni 130 i teraz czu ten drugi oznacza cukrzyce? Komentarz do badan będzie we wtorek a wizyta dopiero 27. Kurcze mam juz serdecznie dość, wiecznie cos nie tak, teraz jeszcze mi cukrzycy brakuje do szczescia.
Paulettah pokaż łóżeczka pokażja też mam wysoki puls ok 140, przed ciążą miałam niskie ciśnienie np 80/40 a teraz trochę się podwyższyło w granicach 100/60, i też niestety mam cukrzyce ale mi została po pierwszej ciąży i już będzie ze mną do końca życia
![]()
a zgaga od wczoraj to mnie tak pali że już nic mi nie pomaga siedzę i czuję że ogniem zione bleee nienawidzę tego najbardziej z dolegliwości ciążowych no i jeszcze bujania dziecka na moim pęcherzu eh...
jutro mam w końcu wizytę i dowiem się jak tam u nas sprawy się mają