reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tusiaczek- ja mam 3 kombinezony :p Jeden w rozmiarze 0-3 ale dosć cienki, później mam na 62 i taki grubszy 62-68, ale wątpię czy zdąży założyć, bo tak patrzyłam, ze duży wypada. Na razie dałam dla miesięcznej siostrzenicy, moze chociaż ona wynosi :)
Polka to urodziła się w maju, mając 50 cm, więc nasz kombinezon pierwszy to chyba 68 było

inis- to coś Ty pozamawiała :) Ja dzisiaj za parę pierdół w sklepie 250 zł, znaczy nie ja tylko mąż :p

Kalogr- ja dzisiaj kupiłąm 2 opak po 42 szt Bella Happy- bo mają wycięcie na pępek, później bede kupować, pewnie jedynki, biedronkowe lub z tesco są takie zielone- mam sprawdzone, bo do Polki takie używałam i tylko z nimi nic się nie działo. Ale to każdy sam musi przetestować :)
Do :olki to musiałam rozmiar ) na szybko szukać i kupowac, bo 1 były jej za duże :)

futurystka- ja też już skońćzyłąm szkołę rodzenia i tak smutno bez

maja- ja kupuję wielorazowe, jednorazówki to porażka. Wolę te siateczkowe właśnie, tylko kupiłam dzisiaj L z BabyOno, ale dosć duze są. Canpol ma strasznie płytkie, poprzednio miałam chyba Seni, tylko teraz ich nigdzie dostać nie mogę, a idealne były. Ja po cc właśnie
Jednorazówki drażnią, ja ubrałam i zaraz zdjecłam, bo szorstkie to

zmiana- ja sesję zrobiłąm sobie sama, w sensie mąż mi zrobił :) Mam w planach jeszcze jedną, ale czy się uda to nie wiem. A z noworodkową to jak Vivienne, ale musiałabym tydzień przenosić :p

anne- zgaga :) Mam tak samo. Tchu brakuje i ucisk jakby mostek lub serducho, ale to zgaga jak nic, bo mi po garści migdałó przechodzi. A serducho na wiosnę badałąm, wiec na pewno nie seducho :)

reklama
mi sie wydaje, że zgaga to takie bardziej palenie w przełyku niż kłucie, przynajmniej ja to tak czuje. A mam pytanie, po cesarce, to majtki nie drażnią tej rany albo coś?

szczerze to bez jaj nie wyobrażam sobie nawet jak można po porodzie być bez majtek. ? leć na samym tym podkladzie, ciągle coś wylatuje i mam się w tym syfie tyłkiem leżeć ? bez przesady... rozumiem zdjąć do obchodu ale cały czas :/?

szczerze to bez jaj nie wyobrażam sobie nawet jak można po porodzie być bez majtek. ? leć na samym tym podkladzie, ciągle coś wylatuje i mam się w tym syfie tyłkiem leżeć ? bez przesady... rozumiem zdjąć do obchodu ale cały czas :/?

Ja tak leżałam po operacji jajnika jak po cc dwa dni na podkładach bez majtek

Aktina poważnie Ci mówię - dostałam o******* za majtki, podkład taki duży i Bella mama. Położna przed obchodem mówi do mnie: majtek nie używamy, później dopiero... krępujace bardzo ale co zrobić...

reklama
Ja uwazam ze to praktyczne było jak mi opatrunki zmieniali na szwach i sprawdzali czy ok - miałam tak dosyc po tej operacji ze szczerze mowiac było mi to obojętne czy mam gscie czy nie :D

Do góry