Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie mieszkam przy ulicy tylko na osiedlu na koncu drogi wiec 5 samochodów dziennie jezdzi
Mama mi Zawsze myje dwa razy w roku hahahah wiem zalosne ale sama chce.
Ja raz umylam to stary powoedizal ze gorzej niz było i mam nie ruszać - dwa razy mi powstawać nie musi.
Dziewczyny co myślicie o remoncie łazienki oszczędnościowym ? Bo i tak za kilka lat chcemy zmienic dom z mezem, nie opłaca mi sie całej remontować a ona ma 12 lat. Tragedii nie ma kafelki w bardzo dobrym stanie, myslalam zeby fugi odnowić i porządnie kafelki umyć, no i nowa armatura i meble łazienkowe ale kafle zostawić - myślicie ze moze byc ok ?
Dzięki. Normalnie jestem taka niezdecydowana, nawet nad kolorem prześcieradeł zastanawiam się jakby od tej decyzji miało zależeć życie. Ostatnio mam tak ze wszystkim.
Jestem z siebie dumna:-) zakupiłam łóżeczko,materac( pianka- kokos tylko dlatego że było grube 10 cm), rożek minky, prześcieradła i nieprzemakalny podkład. Jeszcze tylko kilka drobiazgów i koniec zakupów. A ile koszul do szpitala macie? Ja na razie dwie i nie wiem czy dokupić jeszcze sztukę?