SeeYou- współczuje takiej straty u to tak niespodziewanie. Teraz wszystko będzie dobrze.
Ja szwagierkę mam spoko i szwagra też. Teścia bardzo lubię, mogłabym mieć takiego ojca. Nawet później wykazali jakieś zainteresowanie itd. Tylko ta teściowa...
Za to moja siostra się wczoraj ucieszyła. Jeszcze nie wie brat i druga siostra, która też jest w ciąży i ma termin na wrzesień/październik
Też mam taki zestaw badań
Widzę, że Wy wszystkie po przejściach ginekologicznych, ja na szczęście żadnych problemow nigdy nie miałam (i odpukać). Mam nadzieję, że teraz też będzie dobrze, chociaż jakieś dziwne mam odczucia. Chyba dlatego, że w pierwszej ciąży byłam mniej świadoma wszystkiego, a teraz za dużo się naczytałam
Emenems- mam nadzieję, ze mama przyjedzie Ci pomóc. I nie rozumiem jak można sobie nie poradzić z jednym dzieckiem. Chociaż ja też podrzucam mamie, ale to jak szłam do pracy czy chcieliśmy sami skoczyć na zakupy lub do kina. Zresztą u mamy często są dzieciaki od sióstr, więc zajmują się same sobą zazwyczaj. Za to brat ciągle potrzebuje mamy, ale w firmie. Przejął ją od mamy, mama niby na emeryturze, ale ciągle mu pomaga.
W ogóle mój maluszek będzie już 10 wnukiem mojej mamy. Tyle dzieci u mnie w rodzinie
zkarola- a co tam z małym?
green- normalne to ciągnięcie. Też mnie pobolewa
aktina- ja akurat problemów mieszkoaniowych nie mam, bo mam użyczone od mamy w jej kamienicy (kiedyś i tak będzie moje), więc tylko stała praca przeszkadzała nam w planowaniu drugiego dziecka
Duda na prezydenta to jakaś porażka. Dobrego kandydata nie było, ale z dwojga złego wolę Komora. Byle w parlamentarnych Pis nie wygrał
Joa- zdrówka
chciejka- a ty o 3 w nocy nie śpisz?

Ja też się budziłam, bo mi młoda popłakiwała, a mąż na nockę
A i na noc mnie mdli. Nie wiem czy to ciążowe dolegliwości, czy coś zjadłam, ale już trzeci dzień na wieczór jakoś tak mi niedobrze i jakby lekka zgaga. Jak mnie w 2-3 trymestrze dopadnie jak poprzednio to będę zdychaćz tą zgagą