Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moj tez sie bardzo slini i na dodatek my sie ulewa ciagle...wiec ze sliniakami nie nadarzam
Moj tez mial taki moment kiedy plakal jak mi cycka bral do buzi i puszczal i ciagle tak w kolko ale zrozumialam z czasem ze byl najedzony a mu nadal lecialo... i od wtedy jak tylko zauwaze ze zaczyna to odbekuje i daje smoczka. Tak mu sie dzieje codziennie tak z np.4 na 8 razy w ktorych je. Zwlaszcza nie chce cycka od razu po kapieli tylko chce sobie polezec i zasnac sam ze smoczkiem i pieluszka w lozeczku i potem po godzinie lub dwoch dopiero wola o swoja kolacyjke haha
witamy , takim uśmiechem synek mnie obudził pierwsza pobudka o 2 druga o 6 a to dlatego ze sporo spał wczoraj w dzień zato ja w nocy w ogole spać nie mogłam :-(
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Kurcze a mi doradzcie co zrobic zeby moj maly ladnie jadl. W sensie zlapie piers pociagnie dwa razy i puszcza i tak caly czas. nalyka sie wiecej powietrza niz tego mleka no i co 2 h trzba go karmic bo sie nie najada bo czym ;/
Ilo co dwie godziny to calkiem dobry wynik ;-) A moze sprobuj w innej pozycji? Albo moze za duzo rzeczy go rozprasza? Wlaczone tv, naklejki na scianie itp. A jesli cos Cie niepokoi to moze warto spotkac sie z doradca laktacyjnym?
Rzadko :-) Antek potrafi jesc co pol godziny :-) to sa jeszcze malenkie dzieci, maja prawo jesc caly czas. Z wiekiem to sie unormuje, beda jesc krocej i najadac sie na dluzej. Takze spokojnie ja bym nie panikowala ;-)