Tusiaczek2402
Moderatorka
No właśnie bo póki Dziecko Samodzielnie nie siada to go nie sadzamy ;-) Chodzi o to czy on w tym wózku leży, tylko pod kątem czy jednak siedzi. Bo jak siedzi to nie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tusiaczek wyrastasz nam na naszego gurumowie to oczywiscie z sympatia
![]()
Eee jakbym czytała o moim dzieckuMoja Maja za cholerę nie chce leżeć na płasko jak nie śpi. Muszę nosić tak że jedną ręką obejmuje pod pachami druga mam pod dupka i wtedy jest zadowolona. Niestety ona już waży 7.5kg i po pół h noszenia wysiadam. Sadzam ją sobie wtedy na kolanach i opieram ją na moim brzuchu. Ma wtedy pozycję na wpół siedząca. Niestety często i to jej nie wystarcza i podciąga się miesniami brzucha do siadu. Jak ją próbuje znowu oprzeć o mój brzuch to jest opór i spazmy. Pozwolić jej tak siedzieć? Dodam że Wojtek robił tak samo.
W gondoli póki co się mieści niemniej za jakis miesiąc jak zaczną się upały przerzuce ją do spacerówki bo tam będzie miała więcej luftu
U nas dzisiaj upał, mała śpi w wózku w samym body na krótki rękaw a przed chwilą minelam panią z wózkiem z dzieckiem me jak nasze w gondoli w spodniach, butach, koszulce na długi rękaw, czapce w odpietym pikowanym śpiworku. Aż mi się słabo zrobiło.
Tusia moja AZSowa skóra nie lubi słońca. Od razu mnie wysypuje i wyglądam jak salamandra [emoji16] [emoji106]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze nie zaszkodzisz [emoji4]A ja jeszcze pytanie z innej bajki walne, jak zwyklemoj mlody robi kupke po rumianku jak bede mu np dawac raz na 3 dni to mu nie zaszkodze? w sensie tez zeby nie przesadzic... ale lepsze chyba to niz debridat na ktory mam recepte...