Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć. Wasze dzieci zbierają się do raczkowania a moja nawet jeszcze nie odkryła że ma stopy o przewracaniu z pleców na brzuch nie wspomnę. Muszę chyba z nią pogadać
U nas nie ma problemu ze spaniem przynajmniej póki co więc tfu tfu oby tak zostało. Jedna pobudka o 5 i do 8:30 spala.
Betina moja się zbiera tylko do jedzenia a do przewrotów i raczkowania hohoho daleko... cieszę się, że jeszcze leży tam gdzie ją zostawie. Co prawda czasem w drugą stronę, ale zawsze coś
Moja dzisiaj pieknie spała. Jak usneła 21.15 to pobudka 5.30 i do 8.15. Co nie znaczy że nie zdarzają jej sie odchyły, ostatnio potrafi obudzic sie też koło 1 czy 3 ale zawsze może byc jakaś przyczyna. Ogolnie noce mamy przespane Czekam na powtorke przewrotu, dzisiaj jeszcze jej sie nie chciało
Betina Boski też olewa stopy. Ba on chyba jeszcze nie wie, że je ma za to Raczkować już by chciał i drze się jak opętany jak mu nie Wychodzi [emoji12] [emoji20]