reklama
Hej dziewczyny przychodze z dobrymi wiesciami;-)
Krwiaka niema;-) dzidzia rozwija sie prawidlowo;-) jest super, mialam lzy w oczach!
Mowil ze terez sie uda i wszystko bedzie dobrze!
Dobranoc bo ja niedawno weszlam do domu:/
A zmniejszyl mi Dupka bo po nim mldosci mnie meczyly:/:/
Krwiaka niema;-) dzidzia rozwija sie prawidlowo;-) jest super, mialam lzy w oczach!
Mowil ze terez sie uda i wszystko bedzie dobrze!
Dobranoc bo ja niedawno weszlam do domu:/
A zmniejszyl mi Dupka bo po nim mldosci mnie meczyly:/:/
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Jula!!!!! Extra! Cieszę sie niesamowicie! Który teraz tydzień? Co widziałaś? Kiedy kolejna wizyta??? Ja juz po kolacji
Marcepanek
Tutti pozazdrościć ,ale jedno kiwi i bez ciazy to za malo. Ja niestety po jednym kiwi miałabym jazdę bez trzymanki. Mój organizm ewidentnie domaga się większej ilości jedzenia. O czym świadczą te straszne mdłości. Niestety nie da sie oszukać bo tylko po konkretnym posiłku zmniejszają się.
Ewkamm no to wizyty tuż tuż. Ja chyba będę czekać najdłużej
Dopiero 16lipca
Simka moja też aniołem nie była ,ale wszystko da sie przetrwać.
Julia0903 nawet z krwiakiem szanse są ,a teraz to już w ogóle musi być tylko dobrze.
Odnośnie jedzenia właśnie naszykowałam sobie kanapek i będzie uczta
Ewkamm no to wizyty tuż tuż. Ja chyba będę czekać najdłużej
Simka moja też aniołem nie była ,ale wszystko da sie przetrwać.
Julia0903 nawet z krwiakiem szanse są ,a teraz to już w ogóle musi być tylko dobrze.
Odnośnie jedzenia właśnie naszykowałam sobie kanapek i będzie uczta
Tutti_frutti_by-Iga
No po prostu miałam klientke po klientce i nie dałam rady nic zjeść czasowo! Ja cała ciąże bede pracować wiec nie mam szans na leniuchowanie! Mama dotarła, przywiozla mi masę fajnych ciuszków z polski bo ma lumpeks swój. Tesciowa zrobiła mi przepyszna kolacje wiec nadrobilam ten dzień na jednym kiwi a maź na moje hasło chce pistacje a możliwości na zakup pistacji brak zawiózł mnie na loda postacjowego ibtak to rozwiązał teraz ziuziam bo padam! Miłej nocy i jeszcze raz Jula super wieści, napisz jutro jak wygladała i ile ma dzidzia!
reklama