wkoncu mam chwile zeby odpisac.
maluszek w sobote mial 5,5 cm. to byl 12t2d. termin z usg przesunął sie na 31.12. przeziernosc mierzyl kilka razy i najwiekszy wynik to 2,6 mu wyszlo wiec skierowal na dodatkowe poszerzone badania. i one na NFZ beda. moze sie uda do niego dostac bo te badania robi on i jeszcze dwoch innych. Kazał się nie przejmować i nie stresowac, tylko spokojnie sie umowic i przyjsc sprawdzic tak dla pewnosci. pozostałe wymiary byly ok. To jurto rano dzwonie i sie umawiam bo tylko do konca czerwca mam czas bo potem juz bedzie za poźno.
jutti to ja mam skierowanie na to samo. Ale jak pisałam wczesniej, co bedzi eto bedzie i moje zamartwianie nic teraz nie pomoze wiec nie mysle i dobrze mi to wychodzi. Siła pozytywnego nastawienie. NIe nalrecam sie ze moze byc zle. Jakie by nie bylo bede kochac tak samo wiec roznicy nie ma. Wiadomo ze z chorym dzieckiem to juz calkiem inne zycie ale do porody daleko a i tak szybciej wiedziec na 100% nie bede. Bo o ile na badanie nieinwazyjne pojde to na inwazyjne wolem mnie nie zaciagna.
witam nowe mamy.
emanems no nieciekawa sytuacja. cała radośc z oznajmiania nowi wam popsuła. oby szybko zrozumiala ze nie bedzie ta gorsza.
karolina piekne zdjecie 4D!