Heyka

Limonka87 mleka roślinne są generalnie zalecane od 3roku życia. Ale to z racji ,że nie zastąpią całego zapotrzebowania na wapń i inne takie. Mysle jednak ,że jesli oprócz tego wprowadzisz do diety w i innych produktach to spokojnie mozesz dać migdałowe czy inne takie. Choć w UK po pierwszych urodzinach już dziecku krowie dają...
Widzę że rozpętałem burze o KP i MM

Ale prawda jest taka ,że obsesyjne mamuśki nie dopuszczają żadnej innej metody niz KP. Przez co wiele kobiet zamiast cieszyć sie macierzyństwem ma depresje. Bo co to za matka ktora dziecka wykarmić nie moze. Jest cała masa epitetów w kierunku mam karmiących MM i az przykro to czytać. A ponoc to kobiety KP sa prześladowane. Ja dwa razy chciałam KP i dwa razy poległam. Raz syn nie umiał ssać ani butelki ani piersi. Odciągałam męczyłam ile wejdzie do momentu jak zachorował bo wtedy pustynia. Zero ani kropli z dnia na dzien calkiwity zanik pokarmu.
Za drugim razem super córcia jadła i wszystko pięknie. Problem pojawił sie przy każdym ważeniu. Za mało przybierała. Nakaz podania MM.
Teraz wiem jedno nie uda sie to nie podam butelkę byle moje dziecko było zadowolone.
Z ruchami dziecka też bardzo indywidualna sprawa w pierwszej ciąży w 15tyg poczułam w drugiej już w 13tyg potwierdzone przez gina bo dokładnie pokazałam gdzie

Mówi się ,że jak przyszła mama jest szczupła to szybciej czuje.
Od 13tyg to jakieś 6-8cm więc jest już czym smyrać.
Za wszystkie najbliższe wizyty &&
A ja obrałam sobie cytrynę i wcinam. Tylko mąż krzywo się patrzy
Edit.
Emenems nie ruszaj ani nie przebijaj bo to najgorsze. Wirusem opryszczki mogłaś zarazić się lata temu i o tym nie wiesz. Jeśli wyszło Ci pierwszy raz w zyciu musisz to skonsultować z lekarzem. O ile wtórna opryszczka nie jest groźna tak pierwsza niesie ogromne ryzyko dla nienarodzonego dziecka.