Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas w domu w 3 dziewczyny byłyśmy, teraz mam już Marysie i powiem szczerze, ze tak po cichutku liczę na jeszcze jedną dziewczynkę Łucyjkę [emoji5] ale to już ostatnie dziecko, więcej nie dam rady rady. Przy jednym człowiek czasem ma ochotę wyjsc i wrócić za rok [emoji5]
koktajlowa no za mało niestety i pomimo prób tycie średnio mi idzie.
Pyscek mysle ze spokojnie we wrześniu możesz kompletować. Ja ubranka zaczynam powoli kupować. Na razie mało bo płeć jeszcze nieznana.
Vivienne daj sie facetowi nacieszyć nawet jeśli to tylko jelita w brzuchu sie przesuwają
Mycha1587 sam dźwięk serducha dziecka jest równie uspokajający. Nie stresuj się bedzie dobrze.
Ulicha gratuluje córci
Emenems ale gdzie ten tłuszcz? Pięknie Ci w piłeczkę idzie.
Simka ,aktina w sumie ja mało FB siedzę ,ale jak cos Weronika Joanna Doncaster i zdjecie profilowe mam małpkękto znajdzie pisać
Dziewczyny wy tu ochy i achy ,a ja juz z powodu wagi miałam dola. W sumie waga to waga ,ale byłam jeszcze chudsza. I jak kiedyś będąc w sklepie z siostra na zakupach ekspedientka jedna do drugiej ,że mam anoreksję (myślały ze nie usłyszę) to zamiast złości chciało mi sie płakać. Nigdy nie odchudzalam sie ,moge zjeść 5tys kcal a i tak nic to nie da.
No i urodziłam dwójkę dzieci co też nie zmieniło mojej figury. Choć kazdy mi życzył przed ciaza "urodzisz ,bedziesz gruba"![]()