Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A sobie legginsy z przeceny ciazowe, to moja pierwsza rzecz ciazowa tylko byly rozmiary S wzielam bo byly bardzo tanie a jak cos to nie byla by duza strata, ale jednak weszlam i mnie nawet nie uciskaly to musi byc jakas ciazawa S haha.
Super wygodne az pod piersi :-)
Czy was tez brzuchy swędzą ?? No przeciez sie myje![]()
Ja mialam dzisiaj okropne dwa koszmary i jeden zwiazany z ciaza nawet nie powiem o co chodzilo zeby sie nie sprawdzilo, ale mozecie sie domyslec...
Mnie brzuch swedzial jeden dzien i przeczytałam ze swedzi bo sie rozciaga i jest sucha skora wiec swedzi jak sie robia rozstepy dlatego jak was swedzi od razu kremem pomasujcie. ;-)
Ja wczoraj bylam na zakupach pierwszych dla synka juz wkoncu jestem 16tyg+4d i slyszalam jego serduszko w poniedzialek. Kupilam koszule mu na wyjscie, body, dwie pary spodni itp.A sobie legginsy z przeceny ciazowe, to moja pierwsza rzecz ciazowa tylko byly rozmiary S wzielam bo byly bardzo tanie a jak cos to nie byla by duza strata, ale jednak weszlam i mnie nawet nie uciskaly to musi byc jakas ciazawa S haha.
Super wygodne az pod piersi :-)