Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pff ale jak to1sze miejsce powinnam mieć
![]()
Emenems powiedz ze masz jakaś zaraźliwa wysypkę
Ja mojemu dałam idealne porównanie jak sie czuje. W sensie jak na wiecznym kacu.
Teraz jeszcze miał okazje zobaczyć moj start do WC ,a potem pewnie usłyszeć. Bo juz zbędnych pytań nie było. Moj żołądek dzis dosłownie jest juz na wierzchu.
Faceci ciaze kojarza jedynie z seksem ,wszystko przez te wyidealizowane reklamy gdzie kobieta w ciazy promienieje jak anielskie stworzenie. No to myślą ,ze wszystko pięknie i ładnie.

Juz pomijam silowniegdzie czuje sie dobrze juz teraz i ide i musze uzywac hantli 2kg ... Gdzie wczesnej np robiłam 10/12,5 kg ... Czuje sie strasznie wtedy ehhhh nie ma to jak sobie po polsku ponarzekać
![]()
Dziecko Ci się urodzi to będziesz miała siłownie 24h na dobę. Zaczniesz od jakiś 3kg i stopniowo będziesz zwiększać ciężar. Ja obecnie podnoszę oburącz całe 10kg:-) Zasada nie dźwigaj w ciąży tyczy się tylko pierwszej ciąży 

Mój małż wczoraj z tekstem do mnie "ale kto ci karze dźwigać Olina? ??" Taa a jak mam go np wziąść do domu z placu jak nie chce iść a ma 14 mcy? ?? To samo po kąpieliNormalne debil
Ja z wózkiem i zakupami też pewnie podobne kilogramy pcham i wciągam po schodach:-) My kobiety to genialne jesteśmy i tyle.Sierpniowa ja czasem musze 17 kg podnieść.. Staram się nie ale jak jesteśmy same to czasem wyjścia nie ma :/