Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie właśnie nie bolal w pierwszej ciąży nic mi nie było. A teraz chwilami mnie mdli. Na nic nie mam ochoty taka bez życia jestem. Wszystko mnie wkurzaMnie brzuch bolał w pierwszej ciąży jakieś dwa tygodnie jak na okres bolał.. Teraz mnie nie boli oprócz piersi i tego że dużo jem.
Ja obecnie biorę Femibion 1, wcześniej przed zajściem brałam Mullers mama. Wczoraj dopiero wyczytałam, że ten Femibion nie jestctak cudowny i wspaniały w swym składzie jak pan farmaceuta zachwalał..A mnie właśnie nie bolal w pierwszej ciąży nic mi nie było. A teraz chwilami mnie mdli. Na nic nie mam ochoty taka bez życia jestem. Wszystko mnie wkurza
W pierwszej ciąży nie miałam mdłości ani nie wymiotowalam.
Bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego
Czytałam o nich mają super skład ginekolog na jednej ze stron je poleca. Ale właśnie cena masakraJa obecnie biorę Femibion 1, wcześniej przed zajściem brałam Mullers mama. Wczoraj dopiero wyczytałam, że ten Femibion nie jestctak cudowny i wspaniały w swym składzie jak pan farmaceuta zachwalał..
znalazłam bardzo fajne zestawienie supli dla kobiet w ciąży, stworzone przez farmaceutę. Myśle o zakupie Omega med optima forte. Cena trochę powala na kolana ale wiadomo, każdy pieniążek się wyda by było wszystko dobrze
![]()
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl
Tak, ma wszystko co potrzeba a nawet ciut więcejCzytałam o nich mają super skład ginekolog na jednej ze stron je poleca. Ale właśnie cena masakra
Ja się właśnie się obudziłam po 2h drzemce [emoji14] to nic, ze wstałam dziś o 9:30, jak po 13 byłam znów zmęczona