Koteczka01
Fanka BB :)
Tylko, że przy tych badaniach wynik ujemny nie oznacza dokładnie 0. Takie są normy:
0 - 6 AU/ml - wynik ujemny (negatywny)
6- 10 AU/ml - wynik wątpliwy
powyżej 10 AU/ml - wynik dodatni (pozytywny)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko, że przy tych badaniach wynik ujemny nie oznacza dokładnie 0. Takie są normy:
0 - 6 AU/ml - wynik ujemny (negatywny)
6- 10 AU/ml - wynik wątpliwy
powyżej 10 AU/ml - wynik dodatni (pozytywny)
Mi też wykryli bakterie w moczu. Powtarzasz jutro mocz czy robisz posiew moczu ?:-)A ja jutro szoruje ludwikiem pojemnik i znowu na siusiu lece. Bakterie wykryli łotryZobacz załącznik 993165
Ja łykam żurawit i chyba też dopiero po tygodniu powtórzę czyli w sobotęMi też wykryli w piątek bakterie w moczu, ale ja akurat mam jakieś zapalenie pęcherza. Piję sok żurawinowy i powtarzam badania za tydzień.
Dotyczy to mojego wyniku?Tak czy inaczej, nie potrzebnie sie kolezanka doszukuje czegos złego
Mnie dzis wyszla zle " co druga" pozycja. I jakbym sie opierala na diagnozie netowej to juz łopatologia .
Liczy sie ogólne podsumowanie a nie pojedyncze. I to najważniejsze.
Dotyczy to mojego wyniku?
Spoko, wiem jestem troche panikara. Ale to tylko dlatego, ze leczylam sie na pcos i uslyszalam, ze wiecej dzieci nie bede miala, a tu taki cud.Mojegoale jak widzisz jeszcze odpisuje. Czyli żyyyyje. [emoji23][emoji23][emoji23] Nie panikuje.
Spoko, wiem jestem troche panikara. Ale to tylko dlatego, ze leczylam sie na pcos i uslyszalam, ze wiecej dzieci nie bede miala, a tu taki cudMojegoale jak widzisz jeszcze odpisuje. Czyli żyyyyje.
![]()
Nie panikuje.![]()
Spoko, wiem jestem troche panikara. Ale to tylko dlatego, ze leczylam sie na pcos i uslyszalam, ze wiecej dzieci nie bede miala, a tu taki cud.