Ja mam z coccodrillo na 56. I u mnie dzieci urodziły się wrzesień listopad i przechodziły cała zimę. Z tym ze waga ok3000kg. Także myśle ze ten 62 ci wystarczyJuż po ptakach. Najwyżej kupię drugi :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam z coccodrillo na 56. I u mnie dzieci urodziły się wrzesień listopad i przechodziły cała zimę. Z tym ze waga ok3000kg. Także myśle ze ten 62 ci wystarczyJuż po ptakach. Najwyżej kupię drugi :-)
Śpiworek możesz i tak kupić. Taki uniwersalny. My mamy w wózku ale z korzystaniem to roznie. Później do sanek go mieliśmy.Ja kombinezon tez kupiłam na 62 cm i liczę na to ze na tą połowę zimy wystarczy. Raczej w planach nie miałam śpiworka tylko kocyk, ale chętnie się dowiem jakie Wy macie zdanie, bo to moje pierwsze dziecko![]()
Ja kombinezon tez kupiłam na 62 cm i liczę na to ze na tą połowę zimy wystarczy. Raczej w planach nie miałam śpiworka tylko kocyk, ale chętnie się dowiem jakie Wy macie zdanie, bo to moje pierwsze dziecko![]()
To fajna okazja. Gdybym miała zaś kupić i jedno i drugie w regularnych cenach to chyba bym się głęboko zastanowiła. Heh Marta, u nas zimy cienkie, nie to co kiedyś.Ja mam taki. 3 lata mi posłużył czyli 3 zimy. Z tym ze ja dostałam go za 1zl gdy kupowałam wózek.
Zazdroszczę... ja mieszkam w 30 tys. mieście i jak pojawi się fajna okazja to dosłownie za chwilę jest nieaktualnaJa mam kombinezon na 62, z synem w 6 dniu już wyszłam na spacer a jest z 2 listopada. Spiworek do wózka mam od sanek [emoji23]
Wózek kupiłam jaki chciałam z olx mega mi się podoba. Ale w Poznaniu mamy duży wybór to też inaczej a i prawie nowy bo był jako dodatkowy.