Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No takie. Średnia to 132/86 i 92, czasami, baaaardzo rzadko 123/86 i 92, ale też 136 i 142 to u mnie bywa częściej jak sto dwadzieścia coś...I takie masz w ciąży?
Celia, słodycze, to nie chleb powszedniPrzegielam
Mi jak chce się kupkę (jeszcze o tym nie wiem) to stawia mi się brzuch raz po razie i żadna pozycja nie pomaga i zaczyna przy tym powoli boleć. Zaczynam się martwić o co tu chodzi. A potem przychodzi akcja toaletowa i wszystko mija. Może też masz coś w tym stylu?Dziewczyny macie czasami takie silniejsze bóle przy stawianiu się macicy... podchodzące pod okresowe? Bo już zaczynam dzisiaj świrować. Miałam dzisiaj taki. Do tego jeszcze mam dzisiaj przeboje z jelitami co chwile mnie kłują...chyba wczorajsza kolacja mi się 'odbija'
Wszystkie niunie będą lecieć na jego furę
A ja je wszystkie pogonie heheWszystkie niunie będą lecieć na jego furę![]()
Bardzo ładny wózek![]()
chyba że Twoja corcia będzie moja synowa ...
Ta xd trzeba kiedyś po porodzie zrobić zlot.A ja je wszystkie pogonie hehechyba że Twoja corcia będzie moja synowa ...
miłość od forum az po pieluchy haha
![]()
Sliczny.

No właśnie dzisiaj mam problem z załatwieniem się i czuję się taka ociężała na jelitach. Jutro z rana to chyba inke wypije na czczo i zobaczę czy mi pomoże, bo activia już też chyba rady nie daje.No takie. Średnia to 132/86 i 92, czasami, baaaardzo rzadko 123/86 i 92, ale też 136 i 142 to u mnie bywa częściej jak sto dwadzieścia coś...
Celia, słodycze, to nie chleb powszedni [emoji14]
Mi jak chce się kupkę (jeszcze o tym nie wiem) to stawia mi się brzuch raz po razie i żadna pozycja nie pomaga i zaczyna przy tym powoli boleć. Zaczynam się martwić o co tu chodzi. A potem przychodzi akcja toaletowa i wszystko mija. Może też masz coś w tym stylu?