Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej... to ja Ci zazdroszczę... Nie lubie zimna. Teraz u nas 0 stopni. Az sie z domu wychodzic nie chce... zresztą nie o tej porze, wiadomo, brrr ciesze sie ze pod kocykiem jestemU mnie dzisiaj 28 stopni i powiem Wam, ze meczace sa upaly w ciazytroche Wam zazdroszcze tego zimna
![]()
Nie.Mieszkasz w górach?
Trzeba w swoim szpitalu sie dowiedziec czy dopuszczają ubranka z domu.Dziewczyny...juz kiedyś pytałam, ale był słaby odzew. Jakie macie przygotowane ciuszki dla dziecka do szpitala?
W jakich rozmiarach? Ilościach? Rodzaj?
Wszyscy mówią, żeby kupować jak najmniej 56...
Nie mam jeszcze przygotowanych ciuszków do szpitala... nawet o tym nie myslalam jeszczeDziewczyny...juz kiedyś pytałam, ale był słaby odzew. Jakie macie przygotowane ciuszki dla dziecka do szpitala?
To w szpitalu dadzą ubranka? Luksus [emoji16]Trzeba w swoim szpitalu sie dowiedziec czy dopuszczają ubranka z domu.
Jeśli można to uniwersalne 56 i 62 (zawsze można rękawem podwinac) A tatuś doniesie jak coś potrzebne
Ja mam głównie masę 56...kilka sztuk body mam 5o...bo mała przez ostatni czas była mniejsza niż powinna... Jak się w grudniu/styczniu okaże że nadal maluteńka to coś jeszcze 5o kupięDziewczyny...juz kiedyś pytałam, ale był słaby odzew. Jakie macie przygotowane ciuszki dla dziecka do szpitala?
Zależy jaka polityka szpitala. Generalnie zasada by swojego mieć jak najmniej by nie targac zarazkow do domu. A.pozniej wszystko dobrze wyprać albo wyrzucić.To w szpitalu dadzą ubranka? Luksus [emoji16]
Ja rowniez nie lubie zimna i uwielbiam jak jest goraco, ale w ciazy jest to meczaceOjej... to ja Ci zazdroszczę... Nie lubie zimna. Teraz u nas 0 stopni. Az sie z domu wychodzic nie chce... zresztą nie o tej porze, wiadomo, brrr ciesze sie ze pod kocykiem jestem![]()
Jarzynka w wielu szpitalach daja ubranka na pobyt dziecka w szpitalu - wtedy nie ma sensu przynosic swoich bo pielegniarki i lekarze jak waza i badaja pozniej dzieci rozbieraja je i nie wiedza czy ubranka sa szpitalne czy twoje i je po prostu wrzucaja do prania i juz ich raczej nie odzyskasz. Zapytaj sie w Twoim szpitalu jak jest z ubrankami. Ja przygotowalam na wyjscie 2 zestawy 56 i 62 na wszelki wypadek: body na dlugi rekaw, na to pajacyk, skarpetki, czapka i kombinezon gruby cieply misiowy -a do fotelika specjalny otulaczyk.To w szpitalu dadzą ubranka? Luksus [emoji16]