• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny a tak trochę odbiegając od naszego samopoczucia i fakt że 12 tygodni zbliża się nam się to czy macie przeczucia co do płci ? W pierwszej ciąży od początku czułam że będzie córka i się sprawdziło , teraz myślę że będzie chłopiec . A jak to u Was wygląda ?
Totalne zero 😂 jak marzyłam w pierwszej ciąży o córce, tak teraz zupełnie mi to wszystko jedno 😂 Tylko dla chłopca nie mam imienia 🤷🙈

reklama
Ja wam powiem dziewczyny że myślałam że już jest okej a te mdłości jakoś mi powracają chyba nawet bardziej niż wtedy i wcale nie mam apetytu- dzisiaj na śniadanie jem płatki z mlekiem i chyba zagryzę cheetosami bo na nic innego zupełnie nie mam ochoty 🤮

Ja wam powiem dziewczyny że myślałam że już jest okej a te mdłości jakoś mi powracają chyba nawet bardziej niż wtedy i wcale nie mam apetytu- dzisiaj na śniadanie jem płatki z mlekiem i chyba zagryzę cheetosami bo na nic innego zupełnie nie mam ochoty 🤮
ja nie wiem już która napisała że piła zimny sprite i o ludzie tak mi on wchodzi a też nie mam na nic zbytnio ochoty no oprócz Nektarynek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry