MagdaaaLena
Fanka BB :)
A ile waży Twój dzidziuś teraz?U mnie jedzenie to samo, bez nowości.
Luźne i co najmniej raz na godzinę, ale nie jest tego dużo.
Zaczęłam 33 tydzień
Chce mi sie caly czas spać, chodzę jakbym miała narkolepsje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ile waży Twój dzidziuś teraz?U mnie jedzenie to samo, bez nowości.
Luźne i co najmniej raz na godzinę, ale nie jest tego dużo.
Zaczęłam 33 tydzień
Chce mi sie caly czas spać, chodzę jakbym miała narkolepsje.
Ja na wizycie 31+1 miałam 1765Dzisiaj jest 31+6 a mała waży 2 kg. Ostatnią wizytę miałam 22 października i ważyła niecałe 1,5 kg
Mój wczoraj 30+6 i miał 1711Ja na wizycie 31+1 miałam 1765
nie lubie owsianek i takich rzeczy wlasniePróbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.
Super na trawienie są nasiona chia. Ja moczyłam w mleku z kakao przez nic miałam super deserek. Skończyłam jeść i zaczęły się zaparcia. A skończyłam bo skończyło się kakaonie lubie owsianek i takich rzeczy wlasniei to najgorsze
![]()
musze cos pokombinowacSuper na trawienie są nasiona chia. Ja moczyłam w mleku z kakao przez nic miałam super deserek. Skończyłam jeść i zaczęły się zaparcia. A skończyłam bo skończyło się kakao![]()
Lekarz stwierdził, że jak mnie coś niepokoi to bym zaraz jechała do szpitala. Mówił, że na razie jest w porządku, ale może się zmienić z dnia na dzien.Mam to samo że spankiem, a u mnie dopiero środek 29 tc
Konsultowałaś temat z lekarzem? Ja aż tak często nie mam tych wyproznien.
To przyrost ładny, mówią, że w tym czasie w ciągu tygodnia może przybrać nawet do 200, więc nie martw się, a może aparat się myli.Dzisiaj jest 31+6 a mała waży 2 kg. Ostatnią wizytę miałam 22 października i ważyła niecałe 1,5 kg
Też jem ciemne pieczywo i sporo nabiału. Szczerze to wolę już luźne stolce niż zatwardzenie.Próbowałaś pokombinować z jedzeniem? Ja na początku ciąży miałam problem i odstawiłam jasne pieczywo na śniadanie i zamieniłam na owsiankę z suszonymi i zwykłymi owocami i muszę przyznać że efekt jest świetny. I plus taki że jak zjem taką porcje o 8 rano to do 12 jestem najedzona.
Tydzień temu na wizycie miał 1688.A ile waży Twój dzidziuś teraz?
mnie nie ruszaja nawet sliwki ze smietana i kiszonymi ogorkamiNa zatwardzenie polecam miękkie śliwki. U mnie działały cuda.