MagdaaaLena
Fanka BB :)
Coś się działo? Ja właśnie czekam na ostatnie pobranie i nic się nie dziejesamo wypicie jest superjazdy mialam potem i walke o zycie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś się działo? Ja właśnie czekam na ostatnie pobranie i nic się nie dziejesamo wypicie jest superjazdy mialam potem i walke o zycie
![]()
a no to u Ciebie eleganckoCoś się działo? Ja właśnie czekam na ostatnie pobranie i nic się nie dziejechwilę mdliło mnie ale przeszło. Mała trochę słodyczy poczuła chyba , bo urzęduje w brzuchu
![]()
Oj to nie dobrze. Nigdy nie miałam takiej sytuacji po glukozie - dzięki Bogua no to u Ciebie eleganckoja mialam takie jazdy
nagle poty mnie oblewaly, w gardle mi stala ta glukoza i tylko sie modlilam zeby nie zwrocic bo bym musiala powtarzac
slabo mi bylo
![]()
A wyszło Ci coś? Bo ciekawa jestem czy to tylko organizm tak reaguje czy może jednak przy cukrzycy ciążowej się tak czułaś w trakcie badania?a no to u Ciebie eleganckoja mialam takie jazdy
nagle poty mnie oblewaly, w gardle mi stala ta glukoza i tylko sie modlilam zeby nie zwrocic bo bym musiala powtarzac
slabo mi bylo
![]()
Cytrynowa lekko ratuje sytuacjęGlukoza wypita i powiem szczerze, że końcówka była fuuuuuuj, ale tragedii jak dla mnie nie ma. Ta cytrynowa jest znośna - naprawdę. Piłam inne i były straszne. Także polecam cytrynową![]()
no wlasnie czeka mnie druga bo pierwsza mialam na poczatku ciazyOj to nie dobrze. Nigdy nie miałam takiej sytuacji po glukozie - dzięki Bogupociesz się tym , że to jednorazowo i już nasz za sobą
![]()
nie, wszystko gitA wyszło Ci coś? Bo ciekawa jestem czy to tylko organizm tak reaguje czy może jednak przy cukrzycy ciążowej się tak czułaś w trakcie badania?
No i narobiłaś smaka, teraz muszę pójść do sklepuJa też po krzywej (glukoza cytrynowa) i bez problemu. Jadło się mleczko w tubce za dzieciaka więc ulepki mi nie straszneteraz czekamy na wyniki oby wszystko było dobrze, powodzenia dla Dziewczyn przed badaniem
![]()