reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Ja schudłam po tej operacji bariatrycznej 66kg ale powiem wam że choć wyglądam już dobrze to jednak nadmiary skóry sprawiają że wyglądam jakbym miałam brzuch duży. Więc ja u siebie ciąży nie widzę jeszcze bo pod tym całym bajzlem skórnym jest płaski brzuch mimo wszystko

reklama
U mnie dziś 13+2 ale brzuchol to już od dawna widać, przynajmniej od 8 tyg. Aż mi wstyd było jak pielęgniarka na pobraniu półtora miesiąca temu zapytała „ile do rozwiązania” a ja patrzę na nią i myślę co mam powiedzieć, 7 miesięcy? 🤣🤣 ale mam łożysko z przodu, więc chyba temu tak szybko mi wypchnęło. I lubię teraz podjeść i wszystko idzie w brzuch
O, też mam łożysko z przodu, może to jest przyczyna, że brzuch już jest widoczny

To jest nasze 4,8 cm dziecię i świecący wyrostek płciowy 😜

Załączniki

• IMG_8719.jpeg
    IMG_8719.jpeg
    471,4 KB · Wyświetleń: 52
Pani Doktor powiedziała, żeby się nie nastawiać, ale wyrostek jest równoległy do kręgosłupa i większe prawdopodobieństwo jest na dziewczynkę.
U chłopców wyrostek odstaje do góry 🙂
Ja po cichu liczę na dziewczynkę i jakoś tak mi sie wydaje,ze będzie, za to mąż uparcie,ze chlopak, także zobaczymy co dzisiaj zasugeruje lekarz tez :D

reklama
Do góry