Lenuszka
Mamusia Gajusi
O mamo czyli jednak jest szansa ze druga bedzie wieksza?! [emoji16][emoji16][emoji16]moja identycznie haha a druga była rozwiązana cc wcześniej wiec dobił 3860kg także było co nosić od samego początku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O mamo czyli jednak jest szansa ze druga bedzie wieksza?! [emoji16][emoji16][emoji16]moja identycznie haha a druga była rozwiązana cc wcześniej wiec dobił 3860kg także było co nosić od samego początku![]()
niestety jest taka szansaO mamo czyli jednak jest szansa ze druga bedzie wieksza?! [emoji16][emoji16][emoji16]
Nie dopiero po 3 jakoś tak i to musi być zbadane że przez wady było poronienieDzień dobry wszystkim, życzę wam miłego dnia ❤
A czy któraś z was może orientuje się czy badania prenatalne po jednym poronieniu powinny być za darmo?
Ostatnio tak mi napisała koleżanka a mój lekarz nic na ten temat mi nie mówił.
Żeby dokonać terminacji ciazy to potrzebne są badania z amniopunkcji i na tej podstawie można podejmować decyzję, a nie na przypuszczeniach.Podobno znaczna częsc nawet fatalnych wynikow pappa po amino okazuje sie nietrafna. Twoja kolezanka robiła aminopunkcje czy powierzyla sprawe losowi? Dla mnie to nieludzkie komus sugerowac terminacje ciazy bo prawdopodobienstwo jest duze.
Mi się podoba mathercare orb .Dziewczyny a myslalyscie juz nad wozkami? Mi sie bardzo podoba Cybex Priam.
Aaa Oki dzięki za podpowiedźNie dopiero po 3 jakoś tak i to musi być zbadane że przez wady było poronienie
Ja brałam pod uwagę priama, ale mieszkamy na wsi prima ma dość słabą amortyzację. Na mieście i okazyjnie jakieś wypady na miasto jest super, ale u nas dużo dróg polnych. Kupuję albo bugaboo fox2, albo stokke traliz.Dziewczyny a myslalyscie juz nad wozkami? Mi sie bardzo podoba Cybex Priam.
Absolutnie nie uwazam tego za szokujace.Właśnie pisze ze znajomą z pracy to jej 3 ciąża i jest bardzo młoda bo 25 lat i ona chodzi na nfz i pytam ja czy robiła prenatalne to ona nie wie co to jest lekarz nic jej o nich nie mówił i nic takiego nie robiła nawet USG o przezierności karkowej czy kości nosowej szok