Justynanana
Fanka BB :)
Oj dużo by pisać.. wiadomo nieszczęścia chodzą parami, jak nie tłumem..A co cię tak stresuje? Sama chciałabym jakiś złoty lek na nerwy. .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj dużo by pisać.. wiadomo nieszczęścia chodzą parami, jak nie tłumem..A co cię tak stresuje? Sama chciałabym jakiś złoty lek na nerwy. .
Ehh no u mnie podobnie, zamiast być oaza spokoju, to wszystko na raz się za przeproszeniem wysralo i czekam aż siwa będę..Oj dużo by pisać.. wiadomo nieszczęścia chodzą parami, jak nie tłumem..
Dokładnie.. martwię się bardzo o dziecko żeby nie zaszkodzić tymi nerwamiEhh no u mnie podobnie, zamiast być oaza spokoju, to wszystko na raz się za przeproszeniem wysralo i czekam aż siwa będę..
Ja na początku tyle nerwów mu dalam, a on sobie bryka tam szczęśliwy, więc mam nadzieję, ze jest jakoś chroniony.Dokładnie.. martwię się bardzo o dziecko żeby nie zaszkodzić tymi nerwami
To właśnie moja czasami się wierci nerwowo jak się bardziej zestresuje..Ja na początku tyle nerwów mu dalam, a on sobie bryka tam szczęśliwy, więc mam nadzieję, ze jest jakoś chroniony.
Chociaż wiadomo najlepiej się wyciszyć, tylko jak -.-
Podobno super, pozwala uniknąć nacięcia. Ja na pewno bym się na to zdecydowała, gdybym miała snA co myślicie o masażu krocza przed porodem SN?
Ta daja ten tardyferon po ktorym boli mnie brzuch az mnie skręca mowie ze mi szkodzi to trudno@Agnieszka2929 może w szpitalu dadzą Ci coś na anemię ja np przed ciążą miałam zastrzyki z żelaza itd żeby wyniki były oki