reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja wczoraj wieczorem siedziałam z dwójką znajomych i chłopakiem i jak się położyłam do łóżka to tak poczułam ból kręgosłupa i mdłości, że szok. W dodatku, nie wiem czy też tak macie, ale już odkąd zrobiłam test ciążowy to czuje jak nogi mi puchną. Najczęściej kiedy właśnie zbyt długo siedzę i nie mogę wyprostować ani położyć nigdzie nóg. Czuje jak moje stopy już rozpychają buty a to dopiero przecież 1 trymestr🙉

Nie biorę, ale robiłam badania i wszystko jest w porządku. Możliwe, że to też przez prace przy komputerze. Teraz studia są w formie zdalnej i najwiecej czasu tak spędzam :/ Rzadko kiedy mi dokucza to drętwienie, ale jeśli nadal będzie to zacznę brać magnez 😊

Nie biorę, ale robiłam badania i wszystko jest w porządku. Możliwe, że to też przez prace przy komputerze. Teraz studia są w formie zdalnej i najwiecej czasu tak spędzam :/ Rzadko kiedy mi dokucza to drętwienie, ale jeśli nadal będzie to zacznę brać magnez 😊
Szczerze to magnez ci nie zaszkodzi ,ja biore mimo ze nie mam zadnych skurczy narazie.

Tak, tak, kwas foliowy też biorę osobno 😊 Jutro mam badanie beta i trochę się stresuje, że może nieprawidłowo przyrastać itd 🙊 Mam nadzieje, że jak dostanę jutro wieczorem wyniki to będę już spokojna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry