reklama

Styczniówki 2021

reklama
męczy mnie taka zgaga od wczoraj, nic nie pomaga. nudzi mi się, mój pojechał na wieś, ja zostałam w domu, nie chciałam ryzykować. już chodzę po ścianach z nudów.
zrobiłam sobie zdrowe "korytko" i idę dalej leżeć na kanapie😆
IMG_20200611_161909_458.jpg

My byliśmy na obiedzie u moich rodziców ale już musielismy wracać bo muszę poleżeć już nadchodzi ta godzina gdzie świat mi wiruje 🥴😵🤢 coś tam pojadłam i szkoda by było to oddać.

My byliśmy na obiedzie u moich rodziców ale już musielismy wracać bo muszę poleżeć już nadchodzi ta godzina gdzie świat mi wiruje 🥴😵🤢 coś tam pojadłam i szkoda by było to oddać.
współczuję 😔 ja nie wymiotowałam ani razu, miałam tydzień taki mega zły potem może ze dwa dni, a tak to jest w porządku. ale i tak nie mam na nic apetytu, ale nie mam mdłości.

Jutro zaczynam 11 tydzień marzę by już trochę te mdłości mijały najgorsze są wieczory. Jutro rano do 7:30 muszę wytrzymać jadę na wyniki bryyy jak ja tego nie lubię. A za tydzień 19 mam lekarza.

Jutro zaczynam 11 tydzień marzę by już trochę te mdłości mijały najgorsze są wieczory. Jutro rano do 7:30 muszę wytrzymać jadę na wyniki bryyy jak ja tego nie lubię. A za tydzień 19 mam lekarza.
ja to dopiero jestem w 8tygodniu. Różnica między USG a OM wynosi 4 dni. ciekawe jak dzidzia urośnie. pierwszą wizytę miałam 04 a drugą 16.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry