reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Kurcze a ja albo jestem przeziębiona, albo mam jakąś combo alergię 🤦‍♀️ psikam po 3x pod rząd, nos zapchany a oprócz tego żadnych innych objawów 😒 poza tym od noszenia maseczki zrobił mi się jakiś liszaj pod nosem, taki czerwony chropowaty placek 😒 mam go już jakieś 3 tygodnie, próbowałam z sudocremem i kremami żeby natluscic ale zero poprawy. W aptece pani sprzedała mi wczoraj tormentiol czy jakoś tak, mówiłam że jestem w ciąży a na ulotce jest napisane ze stosowanie po konsultacji z lekarzem, jeśli stwierdzi że stosowanie jest mniej szkodliwe dla płodu niż brak stosowania. I teraz nie wiem czy to smarować tym czy nie 😔

reklama
Myślę, że dla każdej kobiety inny wiek będzie tym idealnym na zajście w pierwsza ciążę 😊.. Znam przypadki gdzie 20 letnie matki były dużo bardziej dojrzałe emocjonalnie i gotowe na dziecko niż 30 letnie kobiety.. nie ma reguły 😊 jestem ze stycznia, więc po raz pierwszy mamą zostanę w wieku 27 lat, a moim marzeniem zawsze było, aby mieć pierwsze dziecko do 25 roku życia, ale nie zawsze życie układa się tak jakbyśmy tego chcieli 🥰
Ja urodziłam mojego synka jak miałam 21 lat. I byłam bardzo szczęśliwa z tego powodu. Teraz mam 33 I druga ciąża. Mega duża przerwa niestety. A starlismy się 2 lata. Tyle że jestem już w drugim małżeństwie

Zazdroszczę tym z Was, które będą się lenić. Taka duszna pogoda, że też chętnie bym poleżała.
U mnie młoda ogląda "Hotel Transylwania 3", bo wrzucili na Netflix, a ja sprzątam.
W ostatnich dniach coraz częściej mam mroczki przed oczami jak wstaję z pozycji siedzącej. Zastanawiam się, czy to wina pogody, czy może być skutek uboczny Acardu 🤔

Ja też zazdroszczę, ja w końcu wzięłam się za sprzątanie mieszkania, co prawda co chwilę muszę iść na kanapę się położyć, ale może chociaż z grubsza ogarnę :-D mąż poszedł z synem do ogrodu, więc przynajmniej cisza i spokój 😁 byłam dziś rano w sklepie po kilka rzeczy i masakra, myślałam że tam zejdę w tej maseczce... Dodam że u nas już po 9:00 było 30 stopni w cieniu, tak duszno i gorąco jest że szok...

Kurcze a ja albo jestem przeziębiona, albo mam jakąś combo alergię 🤦‍♀️ psikam po 3x pod rząd, nos zapchany a oprócz tego żadnych innych objawów 😒 poza tym od noszenia maseczki zrobił mi się jakiś liszaj pod nosem, taki czerwony chropowaty placek 😒 mam go już jakieś 3 tygodnie, próbowałam z sudocremem i kremami żeby natluscic ale zero poprawy. W aptece pani sprzedała mi wczoraj tormentiol czy jakoś tak, mówiłam że jestem w ciąży a na ulotce jest napisane ze stosowanie po konsultacji z lekarzem, jeśli stwierdzi że stosowanie jest mniej szkodliwe dla płodu niż brak stosowania. I teraz nie wiem czy to smarować tym czy nie 😔
Nie smarowac.Tam jest kwas borny.Dziwie sie,ze Ci to wydala,ja bym sie bala.

Ja urodziłam mojego synka jak miałam 21 lat. I byłam bardzo szczęśliwa z tego powodu. Teraz mam 33 I druga ciąża. Mega duża przerwa niestety. A starlismy się 2 lata. Tyle że jestem już w drugim małżeństwie
Ja bardzo podobna sytuacja :) urodzilam jak mialam ledwo 21,teraz mam 34.Nowy zwiazek,starania pol roku

reklama
Do góry