Beczulinda
Fanka BB :)
Moze sie spotkacie dziewczyby na porodowceWojewodzki czy Wyspianskiego?ja na Wyspianskiego,bo stamtad jest moja lekarka![]()
Ja tak miałam na październikowych 17, znalazłyśmy się na jednej sali
Ja mam następną wizytę 9.07 o 10,45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moze sie spotkacie dziewczyby na porodowceWojewodzki czy Wyspianskiego?ja na Wyspianskiego,bo stamtad jest moja lekarka![]()
Tak, pierwsza wizytę miałam w 9+1. Następna pewnie jakoś koniec czerwcaKiedy dziewczyny byłyście na pierwszej wizycie wszystkie już mają je za sobą?
Tak, pierwsza wizyta była 7+5Kiedy dziewczyny byłyście na pierwszej wizycie wszystkie już mają je za sobą?
Aha to mnie pocieszyła u mnie wychodzi jakieś 8t3d jak będzie wizyta myślałam czy to nie za późno :-)Tak, pierwsza wizytę miałam w 9+1. Następna pewnie jakoś koniec czerwca( to już będzie koło 13tygodnia)
Ależ skądAha to mnie pocieszyła u mnie wychodzi jakieś 8t3d jak będzie wizyta myślałam czy to nie za późno :-)
Już byłaś na wizycie?Hej,to my mamy identycznie-ja ostatnia miesiaczka tez 30.04
To będzie dopiero pierwsza wizyta?Ja mam wizytę u swojej ginekolog 29.06 (będzie to już 12t4d) na 16 ,a prenatalne 30.06 na 12.50![]()
Juz na dwoch i raz w szpitaluJuż byłaś na wizycie?