• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Doczytałam, dzień dobry!

Za mną mega ciężka noc. Młodszy obudził się o 23 i nie soal aż do 2, żeby potem o 5 radośnie wstać [emoji3061] rano meczyły mnie mdłości, ale po śniadaniu przeszło. Byliśmy dziś ma szczepieniu, starszy zrobił z Tatą spacer i wróciliśmy razem do domu. Teraz Dzidzia śpi, a my się bawimy.
Czekam.na gości od pomiaru okien, bo zamawiam moskitiery, a mąż pojechał zarejestrować auto. Na obiad my lasagne, a dzieci makaron z sosem pomidorowym.

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Te, które jeszcze czytają z ukrycia zapraszam do odezwbaia się! Myślę, że po prenatalnych zaczniemy dyskusje, czy zamknąć wątek? Żeby nie był tak widoczny dla wszystkich z zewnątrz. Ja jestem bardzo za tym!!

Idę coś zjeść, kupiłam po drodze truskawki, brzoskwinie, nektarynki i morele, a jeszcze czereśnie dostałam od cioci! Już mi ślina leci!!

Dodatkowo zaczęłam czytać na temat acardu i serio jestem obs..na przed prenatalnymi
Jesli czytałaś internet to się niczym nie przejmuj, ja też tak zrobiłam jak lekarz przepisał mi Acard i strasznie się bałam brać, teraz wiem że Acard może bardziej pomoc niż zaszkodzić, a wpisy o tym że Acard szkodzi dziecku są mega stare, nawet czytałam gdzieś artykuł o tym że już nawet na receptach acardu nie piszą że kobiety w ciąży nie powinny brać tego leku bo są to stare dane, nie potwierdzone w dodatku, a może on jedynie pomoc a nie zaszkodzić, jeśli lekarz stwierdził że lek jest wskazany to nie ma się czym martwić :)

Doczytałam, dzień dobry!

Za mną mega ciężka noc. Młodszy obudził się o 23 i nie soal aż do 2, żeby potem o 5 radośnie wstać [emoji3061] rano meczyły mnie mdłości, ale po śniadaniu przeszło. Byliśmy dziś ma szczepieniu, starszy zrobił z Tatą spacer i wróciliśmy razem do domu. Teraz Dzidzia śpi, a my się bawimy.
Czekam.na gości od pomiaru okien, bo zamawiam moskitiery, a mąż pojechał zarejestrować auto. Na obiad my lasagne, a dzieci makaron z sosem pomidorowym.

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Te, które jeszcze czytają z ukrycia zapraszam do odezwbaia się! Myślę, że po prenatalnych zaczniemy dyskusje, czy zamknąć wątek? Żeby nie był tak widoczny dla wszystkich z zewnątrz. Ja jestem bardzo za tym!!

Idę coś zjeść, kupiłam po drodze truskawki, brzoskwinie, nektarynki i morele, a jeszcze czereśnie dostałam od cioci! Już mi ślina leci!!
ja zaczynałam pisać tutaj wiadomość odkąd się zarejestrowałam w maju po pozytywnym teście i za każdym razem rezygnowałam, nie wiem czemu :/ dopiero dziś się zdecydowałam odezwać
Już byłam na zamkniętym forum z poprzednimi dziećmi bardzo fajne wsparcie. Dobrze, ze nie zamykacie od razu bo tak naprawdę niektóre dziewczyny dopiero uswiadamiaja sobie psychicznie, że faktycznie są w ciąży:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry