Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem co czujesz, ale dasz radę!! Wszystko dla dzidziusia!!ja dziś zjadłam banana i dwie kanapkistres powoduje takie mdłości, że zejdę z tego świata dziś.
A mdłości cię nie uspokajają? Mnie też bardzo mdlilo przed wizytą i przez to byłam jakby spokojniejsza o to co zobacze na wizycieja dziś zjadłam banana i dwie kanapkistres powoduje takie mdłości, że zejdę z tego świata dziś.
masakra jakaś. dziś jedziemy szukać paneli do sypialni i drugiego pokoju, bo w sumie remont powoli dobiega końca. także chociaż na chwilę zajmę głowę.Wiem co czujesz, ale dasz radę!! Wszystko dla dzidziusia!!![]()
nie, bo mnie mdli ze stresu i nerwówA mdłości cię nie uspokajają? Mnie też bardzo mdlilo przed wizytą i przez to byłam jakby spokojniejsza o to co zobacze na wizycie![]()
Tylko moze faktycznie bardziej jak będziemy juz po prenatalnych, przynajmniej część, bo jednak caly czas jeszcze dziewczyny dołączająDlatego chyba watek zamkniety trzeba zrobic I ustalic kto moderatorem grupy bedzie. Kasiakar???
Ile dziś dokładnie tygodni? Trzymaj się :-)Dziewczyny, właśnie czekam pod gabinetem. Stres jaki mi towarzyszy jest okropny.