• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Stymulacja

Paulaxxx

Zaciekawiona BB
Zakwalifikowaliśmy się do rządowego programu. Zaczęłam stymulację, dzisiaj podam sobie 4 zastrzyk. Mam Menopur 600. Jak czułyście się w trakcie ? Dzisiaj mam wrażenie że troszkę czuje jajniki, jakby zbliżała się owulacja. Mam w domu bardzo żywego 5 latka i trochę obawiam końcówki przed punkcją...

reklama
Miałam do pierwszej stymulacji Menopur i Rekovelle. Czułam się na tych lekach dobrze. Wiadomo, odczuwałam uczucie pełności i dyskomfort z tego tytułu, bo miałam ponad 20 pęcherzyków, ale ogólnie do przeżycia. Czułam, że jajniki intensywnie "pracują". Mniej więcej dwa ostatnie dni były już cięższe i czekałam z niecierpliwością na dzień punkcji.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry