A ja trzecią ;-) Do tej pory odpoczywam po wizycie w ecco ;-)to ja jestem ta drugą:-)
anielap my od razu trafiliśmy do ecco - w Bartku tylko obejrzałam i nic mnie nie urzekło
Jakieś takie strasznie wysokie, aż zachodzące na kostkę mają butki 
kachasku ja kalosze chyba kupię na Allegro
Nigdzie nie widziałam takich małych i to ładnych - a tam są za 20-30zł.jolka w zeszłym roku widziałam na Allegro takie śpiworki z odpinanym dołem przeznaczone właśnie dla dzieci chodzących - wsadzasz malucha w utytłanych butach, ale te buty wystają ze śpiworka przez odpięte "dno" - nie wiem czy jasno tłumaczę
Teraz jeszcze nie szukałam, ale zaczynam się nad tym zastanawiać...W ogóle, chyba pora najwyższa jakąś cieplejszą kurtkę kupić i spodenki
Na termometrze mam 10'
Szybko się lato skończyło - tydzień temu umierałam od upału...
:-)

W zeszłym roku się udało... ;-)
) firmy Vi-Gga-Mi. To jest polska firma, ale ma wszystkie atesty i certyfikaty do butów dla dzieci. Mięciutka podeszwa, wszystkie usztywnienia i profilowania. I wyobraźcie sobie, że chyba wreszcie utrafiliśmy z butami, bo Magda z wielką radością po założeniu butów w sklepie poszła sobie do Pani sprzedawczyni trzymana tylko za jedną rączkę. Pani doradziła nam te buty, bo Madzia ma dość pulchne nóżki i nie może mieć butów z bardzo wysoko zabudowaną piętą (taką obejmującą kostki), bo ją będzie uwierać. Nawet o tym nie wiedziałam, a sandałki Antylopy, które jej kupiliśmy są takie zabudowane i Magda ciągle je ściągała z nóg i nie chciała w nich stawać. I wychodzi teraz dlaczego. A tych wczoraj nie tylko nie ściągała, ale wręcz jak jej zdjęłam to mi przynosiła żeby jej założyć i coraz pewniej sobie w nich stawała bez trzymania.