reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Szafa malucha

reklama
konca nie widac no wlasnie i nie bedzie bo potem znowu wieksze rzeczy nowe pieluchy buty paputy itp i ciagle cos trza kupowac dla dzidzi. potem obiadki deserki kaszki i znow bedzie problem z ktorej firmy a dlaczego tak a dlaczego nie hehe. ja do dzis tak mam cokolwiek nie kupie Cyrylce. a z drugim dzieckiem latwiej tzn bo ma duzo rzeczy po Cyrylce ale jak cos nowego mam kupic to ten sam dylemat!!

kotek Twoje zakupy brzmia imponujaco! ja kupilam 4 rodzaje chusteczek pamietam Nivea Bambino Pampers i Johnson rozowe. u mnie zapachowo wygraly Johnsona ale to kwestia gustu. stosowalam wszystkie i na zadne Ciri nie miala uczulenia. Huggies tez jakos dziwnie pachna dla mnie. pozdro!

Kotek gratuluje zakupu Nivea:tak:;-) Wiedzialam ze jak powachasz to sie na nie skusisz:-D A nie mowilam ze super pachna? W koncu bez powodu bym cie na nie nie namawiala:-D:szok:;-):-):tak:

To macie chociaż listę :tak: a ja co siadam nad kartką, to mam pustkę w głowie :-( i nie wiem czego jeszcze mi brakuje

Ja też kupiłam kosmetyki Nivea. Choć wahałam się pomiędzy nimi a Hipp. Sudocrem też mam i chusteczki Pampers (zwykłe zielone).:tak:
A`propos kremów z filtrem dla niemowląt to znalazłam jeszcze w internecie z Mustelli, z filtrem chyba 50. Piszę, bo rozmawiałyście o nich.

To macie chociaż listę :tak: a ja co siadam nad kartką, to mam pustkę w głowie :-( i nie wiem czego jeszcze mi brakuje
Jolu ja też jakbym miała sobie wymyśleć, co jeszcze, to by była pustka. najczęściej dopisuję, jak coś przeczytam np na forum, albo przeglądam allegro i stwierdzę, że jeszcze nie mam. inaczej pewnie o połowie bym zapomniała:szok:

reklama
Do góry