reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Szafa malucha

Kotek gratuluje zakupu Nivea:tak:;-) Wiedzialam ze jak powachasz to sie na nie skusisz:-D A nie mowilam ze super pachna? W koncu bez powodu bym cie na nie nie namawiala:-D:szok:;-):-):tak:

Monia dokładnie pachną świetnie, co chwilę je wącham:laugh2: :-D i jak już je kupiłam to od razu pomyślałam o Tobie:-D :laugh2: !

Pycia śliczne te komplety do łóżeczka, karuzelka również.

Powiedzcie mi dziewczyny czy jak kupowałyście te komplety to był w nich stelaż do baldachimu, bo ja kompletnie o nim zapomniałam i będę musiała go dokupić:happy: .

reklama
Niebieski komplet kupilam caly tzn. z baldachimem, wypelnieniem,stelazam, przybornikiem,poszewki, falbanka, przescieradlo, ochraniacz i rozek gratis a zolty sam baldachi poszewki przescieradlo i falbanka.

Hej Kochane,
ja też zrobiłam wczoraj trochę zakupków dla Niuni :-)
Kupiłam:
-Pampersy NewBorn
-chusteczki Nivea i Cleanic Dzidziuś
-dziecięce pałeczki do uszu
-Bephanten na brodawki
-sól fizjologiczną po 5ml
-wkładki laktacyjne Johnson (była super promocja 50 w cenia 20 szt)
-Z kosmetyków u mnie wygrał Hipp
-termometr do wanienki
-wanienkę
-przewijak
-szczoteczkę do włosków:-D
-krem na odparzenia
-butelkę Aventu
-pieluszki tetrowe
I póki co tyle :-) jeszcze trochę do kupienia mi zostało - ale juz coraz mniej :tak:

Jolka111 - nic sie martw ja listę stale robię - tzn. czytam info w necie i dopisuje coraz to nowe rzeczy

Aha i kupiłam jeszcze wodę termalną w sprayu - to dla siebie na czas porodu, żeby mąż mnie od czasu do czasu odświeżył na twarzy :-D - nie wiem jaka będzie pogoda:tak:

reklama
A ja dziś zupełnie przypadkiem kupiłam nowy bujaczek Fisher price za 66zł +20zł kosztów przesyłki, więc całość wyniesie mnie 86zł :-) mam nadzieję, że będę zadowolona, bo szczerze mówiąc zakup nie był planowany
Ale za to świetnie mi humor dzisiaj poprawił :tak:

Do góry