reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szafa malucha

reklama
Izka wózek super, szał zakupków nadal trwa i pewnie nadal nam nie minie :-).
Dorotka ja znalazłam tylko info że leżaczki (akurat jednej konkretnej firmy) nadają się dla dziecka do 9 kg.

a ja trafiłam na info, że: od 1go do 12go m-ca; fisher price +0mies... więc chyba dużo się nie dowiemy. podejrzewam, że co firma, to inne dane

dziewczyny wszystkie zakupy super. Pycia fajny ten zielony komplecik z podgrzewaczem itd. Izka wozek fajny a widze ze cala szafa ciuszkow Carters:-) to tak jak ja! Kotek te nivea sa takie super ze jakby je tu mozna bylo normalnie dostac to bym sama zamawiala dla siebie! A swoja droga to pochwale sie ze dzis wreszcie zamowilam, wiec tam puder i oliwke i plyn do kapieli z oliwka i oliwke w postaci balsamu ( w razie gdyby zwykla oliwka za mocno tluscila ciuszki). Reszte kosmetykow nivea dostane od mamy z Pl czyli krem na slonce i na kazda pogode i przeciw odpazeniom. Ale mi sie geba cieszy choc wydalam na 4 rzeczy 50 dolcow:-(

widzę, że zakupy pełną parą:tak: i wszystko super:tak:
ja poprałam wczoraj pieluszki tetrowe, powoli zapełniam szafki i czekam na męża urlop (od jutra), kiedy to na spokojnie będziemy mogli dokończyć urządzanie pokoiku i spokojnie czekać na maluszka

kochasek no wlasnie wydalam 50 dolcow na 4 rzeczy z serii nivea baby bo sprowadzam z Ny. Tutaj nigdzie ich nie idzie kupic niestety a ja tak bardzo sie na nie uparlam. Oczywiscie mezowi ani slowa nie powiedzialam:-D:szok: bo nie musi wiedziec a w ogole mu tam wszystko jedno wiec pod tym wzgledem mam dobrze. Wiem ze by mnie nie wyzwal czy cos w tym rodzaju.

Pycia

co należy do kompletu? Widzę nianię podgrzewacz sterylizator i termometr czy tak?

Wielkie gratulacje - połowe zakupów za jednym zamachem masz z głowy :tak:

reklama
Do góry