Olla
Melowa mamusia:)
Zakupki cudne dziewczynki!
Ja tez jak wozek kupilam to jezdzilam nim po calym domu i grodku
) juz troche mi przeszlo...
A ja kupilam podgrzewacz aventu ale uzywany i zaplacilam niecale 30 zloty,mam go w domciu dziala i jest w stanie idealnym wiec sie ciesze.Wypucowalam go porzadnie i jest super!!!
Ohhhh...jak to fajowo cos kupic dzidziusiowi,nic mi nie robi takiej przyjemnosci....
))
Aha! Apropos kremow z filtrem dla niemowlaczka!Wyczytalam ze nie wolno ich uzywac do 6 miesiaca !??!!! Juz sama nie wiem bo chcialam koniecznie kupic
Ja tez jak wozek kupilam to jezdzilam nim po calym domu i grodku
A ja kupilam podgrzewacz aventu ale uzywany i zaplacilam niecale 30 zloty,mam go w domciu dziala i jest w stanie idealnym wiec sie ciesze.Wypucowalam go porzadnie i jest super!!!
Ohhhh...jak to fajowo cos kupic dzidziusiowi,nic mi nie robi takiej przyjemnosci....
Aha! Apropos kremow z filtrem dla niemowlaczka!Wyczytalam ze nie wolno ich uzywac do 6 miesiaca !??!!! Juz sama nie wiem bo chcialam koniecznie kupic
Chyba każda z Nas zadecyduje wegług włąsnego uznania - pytałam ostatnio znajomego neonatologa i powiedział mi, że oni zalecają stosowanie kremów z filtem tak jak napisała Olla, czyli dopiero po 6mż. a poducenci piszą, że można juz od 1 dnia......i bądz tu Matko Polko mądra