reklama

Szpital

Witam, obecnie leżę w szpitalu. W środę pojechałam z powodów silnego bólu brzucha. Dziś miałam ktg robione, skurcze co chwilę miałam. Potem przyszedł lekarz i dostałam kroplówkę ,, Optilyte" jak powiedział lekarz że to ma pomóc ,, mi i małej". Teraz mam ktg robione i zero skurczy. A pielęgniarki ani doktor nic mi nie mówią. Czy miałyście coś podobnego, też dostałyście tą kroplówkę? Jestem w 37 tygodniu i 3 dniu.

reklama
Witam, obecnie leżę w szpitalu. W środę pojechałam z powodów silnego bólu brzucha. Dziś miałam ktg robione, skurcze co chwilę miałam. Potem przyszedł lekarz i dostałam kroplówkę ,, Optilyte" jak powiedział lekarz że to ma pomóc ,, mi i małej". Teraz mam ktg robione i zero skurczy. A pielęgniarki ani doktor nic mi nie mówią. Czy miałyście coś podobnego, też dostałyście tą kroplówkę? Jestem w 37 tygodniu i 3 dniu.
To zwykle nawodnienie, z tego co mi wiadomo..
Ja także zostałam w szpitalu po badaniu ktg, 37+3, miałam wywoływany porod, nastepnego dnia urodziłam

Na pewno jesteś pod opieką i to jest najważniejsze!
U mnie po usg wyszło, że corka jest dużo większą niż wychodziło wcześniej o to dlatego zdecydowano o wywołaniu, choć ja wolałam jeszcze poczekać. Nie miałam jednak za wiele do powiedzenia. Mam nadzieję,że wszystko skończy się bezproblemowo!
Trzymaj się zdrowo!

Mi tylko mówiły pielęgniarki że jeszcze za w

Na pewno jutro na obchodzicie Ciebie zbadają i się okaże jak się sytuacja rozwija. Zadawaj pytania personelowi, które nie dają Ci spokoju, przecież to chodzi o Wasze zdrowie.
Spytałam przed chwilą o te kłócia i bóle to odpowiedź była że ,, Ból może zwiastować że coś się zaczyna dziać, że jakieś skurcze a kłucie to po prostu taki bonus "

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry