reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
wczoraj minął tydzień
no to sporo ja byłam pięć dni i miałam dość...
Anneczka własnie miałam napisac ze pisalam do Karoli ;-)
Agawa wybacz umkneło mi:zawstydzona/y:;-)Dziewczyny na marcu były zachwycone tym szamponem wiec go polecałam a wypróbowały duzo tego:sorry2:
Kasiu ale pichcisz co cie tak naszło;-):-D
ja pisałam o tej olejuszce że nie polecam a szampon spróbuję chyba zapytam w aptece choć juz dwa różne mam i żaden nie skończony bo tak mało schodzi na małą główkę
ooooo Kurcze biedna Karola:szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y:
Kasiu ale pyszności zrobiłas no no:tak::tak::tak::tak:

Agatka a może clotrimazol spróbuj???u mnie tez było zle z tym...
no mam tą maść w domu bo na nóżkę mu smarowałam ale boję się tak bez konsultacji z lekarzem eksperymentować
hejka, wróciłam z pracy,

kurcze to Dominik w szpitalu? :-(

ja obowiązkowo YCD, ogladałam tak jak Ty Kasia.;-)a jak sie czujesz?
ja też lubię YCD drugiej nie oglądałam to jak z tą kawusią?
he he Agawa, no to w kolejnym punkcie są podobni nasi m. :-D tak myślałam :-)
oni się chyba zmawiają :-D:-D:-D to nic jak pójdziemy gdzieś na tańce to razem powywijamy :-D:-D:-D

reklama
Do góry