Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
podobno najgorsza jest właśnie rachunkowość i finanse dużo łatwiej na ekonomii no i całkiem nieźle na zarządzaniu
ale o tych innych kierunkach to ci dokładnie nie powiem bo ich nie robiłam ;-)jeśli chodzi o biegłego to wiem że ciężko jest okropnie i nie udało mi się namówić nikogo z grupy żeby ze mną poszedł :-(a oprócz tych 10egz trzeba jeszcze rok praktyki i dwa lata aplikacji
ale jak nie spróbuje to wiem że będę żałować a potem na pewno nie będzie mi się chciało już do nauki wracaćFajnie, że już lepiej :-) Nim opuchlizna całkiem zejdzie to chwilę minie napewno. Najważniejsze, że juz mu to jakoś bardzo nie przeszkadzabeti801 Z każdym dniem lepiej - w sumie najgorzej było w dzień zabiegu i następny. Jutro jeszcze zostanie z T. w domu a od środy posyłamy go do przedszkola. Za tydzień dzwonię umówić się na kontrolę. (na razie opuchlizna utrzymuje się)
Prawie sklep Effuniakowy - możecie pooglądać: Szuflada Effuniak(mam ten model co na samym końcu)