reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

hejka
Agawa pewnie z jogurtem beda smakowac jak mrożone danonki;-)
podziel sie z kolezankami:-D
Anita to teraz dizewczyny beda sie bic o ten rabacik:-D

a mnie sie odkurzacz zepsuł:wściekła/y::no:

reklama
a owszem chodziłam :-) na kiedy miałaś termin ?? Którego urodziłaś ??
llaria mam nadzieje i ja sobie dobrze poradzić , mam ułatwione zadanie bo tylko na 6h wracam .
Dana ,Karolcia witam również,
termin miałam na 30-tego czerwca, urzodziłam 17. Chodziłam do szkoły chyba od końca marca regularnie na wszystkie 8 zajęć:-)
Musiałyśmy się widzieć. Czasem chodizłam z mężem.

Karolcia a jak tam u was gorączka minęła?

kupiłam sobie te foremki do lodów i mam trzy zrobione z sokiem kaktus :-) i trzy z jogurtem do picia :happy: ciekawa jestem bardzo jak smakują te z jogurtem bo takich jeszcze nie robiłam ;-)a pisali jeszcze że z coli można zrobić.
na razie...
Gorączka właściwie już minęła. Nad ranem miał jeszcze 37,3 ale to już jest oki więc z syropu zrezygnowałam. Ma jedną kropkę ropną na języku ale dałam mu sok pomarańczowy to może nie zrobi mu się nic więcej.

W Lidlu kupiłaś te pojemniki? Ja mamę tam wysłałam bo jakoś ciężko mi się tam wybrać :baffled:

reklama
Do góry