Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
;-)
Też mi się podobaKasiu ale masz super suwaczek, a jutro bedzie jeszcze fajniejszy;-)

szczegółów nie znam bo tylko mama dzwoniła z pracy czy termin mi pasuje. Z tego co wiem to mamy rezerwację od 1 lipca ale jeszcze nie wiadomo czy 7 czy 10 dni.Karolcia no to super...ale wypoczniecie oby pogoda dopisałaa kiedy jedziecie????
to mieliscie fajną wycieczkę. mnie Matuś też już katuje o pociąg.Anita mój brat miał w maju w janowicach wesele i bardzo fajnie tamKondzik pije ze wszystkiego ale najbardziej mu podpasił bidonik z rurka
Agawa miałam an myśli ze sie czytasz i sie dokształcasz i za to cie barzdo podziwiambo niejeden rzuciłby wszystko dawno ;-)
Kasiu w debicy byłysmyzaliczyłysmy lody, Galerie i frasesa ale nasz jest zdecydowanie lepszy;-) dzieciaki zadowolone jak tylko wysiadlismy na stacji to chciały znów jechac;-)
my nie barzdo bo miałysmy dośc Mela z Filipem dawąłli czadu w Re i sie chowali i szuakli
Tyśka witaj:-) ja meiszkma na woli rzędzińskiej
Karolcia to rewelacja!!! wypoczniecie i anbierzecie sil![]()

Pracujesz czy mieszkasz na Reymonta ??
Mieliśmy jechać na wieś w przyszłym tyg , ale prognozy są bezlitosne