Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wyjdzie pozytywny jeżeli nie jesteś w ciąży. Jeżeli Ci to gin powiedział to go zmień. Już nie raz robiłam test przed @ i jak nie byłam w ciąży to nie wyszedł, wyszedł tylko jak byłam w ciąży. A sprawdzalam więcej razy bo zawsze istnieje możliwość że to ciąża biochemicznaMyślisz że blondyna to zaraz ze głupia! Przecież jeśli tuż przed okresem zrobisz test wyjdzie pozytywny. A wraz z przyjściem miesiaczki on znika. Zapytaj swojego gin..
Mi wyszła druga bladziutka kreska tydzień przed okresem, potem jeszcze robilam 5 dni przed,3, dzień przed, w dniu koedy miała byc@, i dwa dni po kreska była coraz mocniejsza☺Dziewczyny tak jak pstatnio pisalam nadal podbrzusze czasem mnie boli, wczoraj zrobilam test i bylo ledwo pod swiatlo widac druga kreske a po wyschnieciu byla bardziej widoczna, czy to znaczy ze test pozytywny czy bledny wynik ? Miala ktoras tak.z was? Okres mam miec za 6 dni
Jak nie jesteś w ciąży to nie wyjdzie Ci pozytywny.Sprawdzone☺ Chyba że to ciąża biochemiczna bo takie też się zdarzają i przed okresem możesz być a za chwilę już nie. Dlatego ja tyle razy powtarzalam test i ostatni robiłam po terminie @Przecież testu przed okresem się nie robi zawsze wyjdzie pozytywny Pozdrawiam
Nie wyjdzie pozytywny jeżeli nie jesteś w ciąży. Jeżeli Ci to gin powiedział to go zmień. Już nie raz robiłam test przed @ i jak nie byłam w ciąży to nie wyszedł, wyszedł tylko jak byłam w ciąży. A sprawdzalam więcej razy bo zawsze istnieje możliwość że to ciąża biochemicznaMyślisz że blondyna to zaraz ze głupia! Przecież jeśli tuż przed okresem zrobisz test wyjdzie pozytywny. A wraz z przyjściem miesiaczki on znika. Zapytaj swojego gin..