reklama

Test a okres

Dziewczyny tak jak pstatnio pisalam nadal podbrzusze czasem mnie boli, wczoraj zrobilam test i bylo ledwo pod swiatlo widac druga kreske a po wyschnieciu byla bardziej widoczna, czy to znaczy ze test pozytywny czy bledny wynik ? Miala ktoras tak.z was? Okres mam miec za 6 dni

reklama
Rozwiązanie
Myślisz że blondyna to zaraz ze głupia! Przecież jeśli tuż przed okresem zrobisz test wyjdzie pozytywny. A wraz z przyjściem miesiaczki on znika. Zapytaj swojego gin..
Nie wyjdzie pozytywny jeżeli nie jesteś w ciąży. Jeżeli Ci to gin powiedział to go zmień. Już nie raz robiłam test przed @ i jak nie byłam w ciąży to nie wyszedł, wyszedł tylko jak byłam w ciąży. A sprawdzalam więcej razy bo zawsze istnieje możliwość że to ciąża biochemiczna
test ciazowy ma czulosc pewnie kolo 20 beta hcg, a norma dla niebedacych w ciazy jest mniej niz 5. Jesli chcesz miec pewnosc lec na badanie krwi (nie trzeba na czczo) beta hcg. Na wizyte u gina i tak jest za wczesnie, bo najlepiej isc kolo 8 tc, a pewnie to 3-4 tc

Dziewczyny tak jak pstatnio pisalam nadal podbrzusze czasem mnie boli, wczoraj zrobilam test i bylo ledwo pod swiatlo widac druga kreske a po wyschnieciu byla bardziej widoczna, czy to znaczy ze test pozytywny czy bledny wynik ? Miala ktoras tak.z was? Okres mam miec za 6 dni
Mi wyszła druga bladziutka kreska tydzień przed okresem, potem jeszcze robilam 5 dni przed,3, dzień przed, w dniu koedy miała byc@, i dwa dni po kreska była coraz mocniejsza☺

reklama
poczekaj do terminu okresu :) ja tydzien po mialam taka ledwo widoczna kreske gdzie nie bylam pewna czy mi sie zdaje :D dopiero jak mi sie okres spoznial 2 tygodnie to byla ciemniejsza...

blondynka91? Ty tak na serio? cóż... nie obrażając blondynek ale nick to sobie dobry wybrałaś, typowa blondi z kawałów oO test przed okresem zawsze pozytywny :D dobre sobie :D

reklama
Myślisz że blondyna to zaraz ze głupia! Przecież jeśli tuż przed okresem zrobisz test wyjdzie pozytywny. A wraz z przyjściem miesiaczki on znika. Zapytaj swojego gin..
Nie wyjdzie pozytywny jeżeli nie jesteś w ciąży. Jeżeli Ci to gin powiedział to go zmień. Już nie raz robiłam test przed @ i jak nie byłam w ciąży to nie wyszedł, wyszedł tylko jak byłam w ciąży. A sprawdzalam więcej razy bo zawsze istnieje możliwość że to ciąża biochemiczna

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry