Niestety drugi test negatywny. Czyli dwie kreski po czasie były fałszywe :/Ale powtórz test dla pewności.
Trzymam kciuki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety drugi test negatywny. Czyli dwie kreski po czasie były fałszywe :/Ale powtórz test dla pewności.
Trzymam kciuki![]()
Tydzień po stosunku to trochę za wczesnie na test. Poza tym te z krwi bardzo często oszukują. Więc czekaj na termin miesiączki i zrób normalny test z moczu.Dziewczyny, 5 lat staram się o dziecko. Jestem po zabiegu i antybiotykoterapii (mialam okropne zapalenie). Jestem tydzień po stosunku i dniach płodnych, nie mogąc się doczekać zrobiłam test z krwi (wiem, że troszkę za wcześnie) i wyszła mega blada kreska. Jak myślicie, to kreska fabryczna? Czy może cos jest na rzeczypo tylu latach człowiek łapie nadzieję z niczego.
Negatywny te testy zawsze pokazują 2 blada kreskę nawet jak ciąży nie maDziewczyny, 5 lat staram się o dziecko. Jestem po zabiegu i antybiotykoterapii (mialam okropne zapalenie). Jestem tydzień po stosunku i dniach płodnych, nie mogąc się doczekać zrobiłam test z krwi (wiem, że troszkę za wcześnie) i wyszła mega blada kreska. Jak myślicie, to kreska fabryczna? Czy może cos jest na rzeczypo tylu latach człowiek łapie nadzieję z niczego.